en

ČLÁNKY

 

Naše putování v Yosemitském národním parku vůbec nebyla brnkačka. Podařilo se nám sejít z vyznačené trasy, spali jsme pod širákem a potkali jsme hned několik divokých zvířat. Všechny tyhle momenty se nám podařilo natočit. Tenhle vlog vás bude bavit!

Co si nenechat ujít v Soulu? Jednoznačně jídlo! Ve videu najdete tipy co byste měli ochutnat, kde to vyzkoušet a jak dostat z vašeho korejského dobrodružství to nejlepší.

Cestování na plný úvazek může být někdy dost fuška. Tak jsem si vzal dovolenou a vyrazil navštívit kámoše v Kanadě. Ukázali mi ta nejlepší místa v Albertě. Teď je můžete vidět taky, omrkněte moje nové video.

Byly doby, kdy jsem nemíval moc peněz. Popravdě řečeno, měl jsem jich fakt málo, ale nikdy mě to neodradilo od cestování. Rád vás naučím, jak si udělat starý dobrý americký road trip s minimem peněz.

Pokud vás zajímají autentická videa z cest, nástrahy cestování i osobní vítězství a nomándský způsob života, pak jste tu správně. Vítám vás na svém vlogu.

Kdybych si měl vybrat mezi plavbou a cestováním po suché zemi, rozhodně dávám přednost suché cestě. Když se ale naskytla tato neopakovatelná příležitost, nemohl jsem odmítnout. Mrkněte na další video a uvidíte, jak jsem přežil týden na lodi.

Kanada je rozhodně jednou z nejlepších cestovatelských destinací na světě. Tentokrát jsem se rozhodl prozkoumat její pobřeží, než jsem vyrazil do hor. Pokud plánujete podobný výlet, nenechte si ujít tento vlog.

Asi před měsícem jsem omylem skončil v Turecku. Kvůli počasí jsem zmeškal přípojný let. Rozhodl jsem se vytěžit ze špatné situace maximum a vydal se na prohlídku města.

Nemáte čas na pořádnou dovolenou? V dnešním vlogu najdete nápady na krátké jednodenní výlety. Stačí zabalit svačinu a vyrazit.